Home   Nieuws   16 juni 2016: Informatie avond keuze basisschool

16 juni 2016: Informatie avond keuze basisschool

Beste ouders en/of verzorgers,

Nog maar net gewend aan het fenomeen crĂȘche en dan komt de volgende grote stap in zicht. De keuze voor een goede basisschool voor uw kind.

Rond het bereiken van de tweejarige leeftijd krijgen alle ouders van het Ministerie van Onderwijs een uitgebreide brochure waarin de soorten onderwijs staan, maar ook de achtergrond van de scholen. Hoe maak je nou een goede keuze tussen al die mogelijkheden. Kies je voor de school in de wijk omdat dat zo lekker praktisch is met halen en brengen? Kies je voor een bepaalde onderwijsvorm, maar past die wel bij je kind? Kies je voor een mooi en nieuw gebouw? Kies je voor de leukste interactie met de schooldirecteur? Of kies je voor het beste onderwijskundig rapport (op te vragen via de onderwijsinspectie)?

Om die keuzes wat dichterbij te brengen heeft Kinderkwartier IJsselstein een informatieavond gepland op donderdagavond 16 juni 2016. Wij verwachten hierdoor juist een drempel weg te nemen en alle ouders in de gelegenheid te stellen om verder te kijken dan de school in de wijk.

Kortom, wij nodigen jullie van harte uit om op 16 juni 2016 vanaf 20.00u binnen te lopen bij ons gebouw aan Televisiebaan 106a in IJsselstein.
Wij vertrouwen op een inspirerende avond!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*