Home   BSO ‘Voor af en toe’   Team BSO voor af en toe
BSO Voor af en toe

Team BSO voor af en toe

Team leden BSO voor af en toe

Nadine Strating 

Nadine woont samen met haar partner en twee kinderen in IJsselstein. Elk kind is heel speciaal en heeft zijn eigen karakter.
Dit maakt dat elke dag een nieuwe uitdaging is. Het is mooi om de kinderen te zien ontwikkelen en ze hierbij te begeleiden. Daarnaast geven alle lieve lachjes en knuffels die Nadine van de kinderen krijgt veel voldoening. Dit geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Wat is er nog mooier dat de band die je ontwikkeld met de kinderen?!

November 2016 is Nadine bij Kinderkwartier IJsselstein terecht gekomen. Wat haar heel erg aanspreekt zijn de mogelijkheden binnen de organisatie, de missie en visie en de kleinschaligheid van de groepen. Hierdoor kan ze de nodige zorg en aandacht aan de kinderen geven.

Shirleyn Repi

Shirleyn is in februari 2017 bij ons komen werken voor de zwangerschapsvervanging van Manon. Shirleyn vindt het belangrijk om goed naar ieder kind te kijken, om op deze manier aan hun persoonlijke behoeften te voldoen en ze te helpen om zichzelf te ontwikkelen. Ieder kind is uniek en groeit op zijn of haar eigen manier op. Shirleyn vindt het dan ook belangrijk om je daarop te richten als pedagogisch medewerker.

 

Wat Shirleyn aansprak aan kinderkwartier IJsselstein is de kleinschaligheid, waardoor ze extra veel aandacht kan hebben voor haar groep kinderen.

 

 

 

Manon v Hengstum

Manon, heeft altijd al een grote affiniteit gehad met kinderen. Al vanaf jongs af aan wist Manon dat ze iets wilde betekenen voor kinderen, daarom heeft ze voor de opleiding pedagogisch medewerker gekozen. In 2015 heeft Manon deze studie succesvol afgerond. Vanaf februari 2016 is Manon werkzaam bij het kinderkwartier en werk ze voornamelijk op de BSO.

Wat Manon aantrok om bij het Kinderkwartier te gaan werken, is de kleinschaligheid van het kinderdagverblijf.

Alle collega’s werken echt in teamverband en alle kinderen worden gezien. Manon vind dit erg belangrijk hierdoor is het mogelijk om alle kinderen de aandacht en liefde te geven die het kind nodig heeft om zich te kunnen ontplooien

Manon vind het ook erg belangrijk dat kinderen buitenshuis zich bij kinderkwartier op hun gemak voelen en het naar hun zin hebben. Op dit moment is Manon met zwangerschapsverlof.