Home   Kaatjes kameraadjes   Team Kaatjes Kameraadjes

Team Kaatjes Kameraadjes

Annika Ter Haar

Kinderen zijn Annika haar passie. Annika is van mening dat elk kind uniek is en zich ontwikkelt op zijn/haar eigen tempo, waar ze graag een bijdrage aan wil leveren. Ze heeft veel ervaring met het verzorgen van kinderen en het bieden van veiligheid.

Annika vindt het belangrijk te kijken naar de behoeften van het kind en hierop in te spelen. Wat heeft het kind nou echt nodig? hoe voelt het zich het beste thuis? Deze vragen stelt Annika zichzelf geregeld om aan ieder zijn behoefte te kunnen voldoen.

Ze vindt het erg leuk om kinderen het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn. Dit doet ze door leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen, zoals liedjes zingen, knutselen zingen, dansen en als het weer het toelaat lekker buiten te spelen.

 

 

Denise Westerhout

Denise woont met haar man en 2 stoere jongens in Vianen. Al sinds de start van kinderkwartier is Denise werkzaam als pedagogisch medewerker. Nog steeds heeft Denise elke dag plezier in haar werk.

Kinderkwartier spreekt haar aan, omdat ze het een fijn en leuk bedrijf vindt, met een betrokken en gezellig team. Het positief opvoeden staat centraal en in de benadering van het kind kan zij zich zeker vinden. Rust, reinheid en regelmaat is iets wat zij bij de baby’s benadrukt.

Denise vindt het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Denise speelt in op de specifieke behoefte van de kinderen door hierbij leuke en leerzame activiteiten aan te bieden passend binnen ons huidige thema, naar buiten te gaan, een boekje te lezen, liedjes te zingen of om vrij te spelen.

Wat Denise een belangrijk onderdeel van dit werk vindt, is om er elke dag weer een feestje van te maken met ouders, kinderen en collega’s. Met haar enthousiasme, zorgzaamheid en spontaniteit is ze een onmisbare bijdrage voor het team.

 

Naima Rahmouni

Naima woont met haar man en 4 kinderen in IJsselstein. Een klein knus gezellig kinderdagverblijf met een leuk team.

De kinderen ondersteunen en sturen tijdens hun ontwikkeling en ze de ruimte geven om in eigen tempo te leren en ontdekken vind Naima vanzelfsprekend.

Net als het aanbieden van activiteiten waar ze op dat moment aan toe zijn en/of behoefte aan hebben. Naima houd ervan om de rust op de groep te bewaren.

Maar af en toe lekker gek doen past ook goed bij haar. Naast de kinderen te stimuleren en te motiveren in hun ontwikkeling mogen ze natuurlijk ook altijd lekker bij haar komen knuffelen.

Dit geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel wat Naima erg belangrijk vind.