Home   Kikkervisjes   Team Kikkervisjes
Kikkervisjes

Team Kikkervisjes

Jacqueline Langendoen

Al vanaf de start van het kinderkwartier is Jacqueline werkzaam bij het kinderkwartier IJsselstein. Na al deze jaren heeft Jacqueline nog steeds erg veel plezier in haar werk.

De peuters zitten in een fase waar ze vaak zoekende zijn naar zijn hun eigen  ik, “wat kan ik en wat mag ik?”

Jacqueline vind het belangrijk hier een begeleidende rol in te zijn. Zodat de kinderen elkaar optimaal kunnen leren om met samen dingen te ondernemen, delen en samen plezier te maken.  Elke dag is het weer een nieuw klein feestje om met alle kinderen te mogen zien groeien. Jacqueline hoopt dit werk nog vele jaren uit te mogen voeren.

Kim Okhuijsen

Kim woont samen met haar vriend en zoontje van 4 jaar in odijk. In 2004 is ze afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische werker.


In 2005 is Kim begonnen met werken in de kinderopvang. De afgelopen jaren heeft ze met veel plezier in de kinderopvang gewerkt en sinds eind september 2016 versterkt Kim ons team. Kim word op alle groepen ingezet.

De kleinschalige huiselijke groepen spreken Kim erg aan omdat ze het belangrijk vindt om elk kind voldoende aandacht te kunnen geven. Kim vind het heerlijk om samen met andere collega’s te werken.

Kim vind het erg leuk om kinderen extra aandacht te geven door ze te verzorgen, met ze te knutselen, spelen, kletsen, liedjes zingen, te knuffelen en te helpen waar nodig voor een verdere ontwikkeling.

Nadine Strating

Nadine woont samen met haar partner en twee kinderen in IJsselstein. Elk kind is heel speciaal en heeft zijn eigen karakter.
Dit maakt dat elke dag een nieuwe uitdaging is. Het is mooi om ze te zien ontwikkelen en ze hierbij te begeleiden. Daarnaast geven alle lieve lachjes en knuffels die zij van ze krijgt veel voldoening. Dit geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Niets is fijner als het opmerken van een band die je met de kinderen ontwikkeld.

November 2016 is Nadine bij Kinderkwartier IJsselstein terecht gekomen. Wat haar heel erg aanspreekt zijn de mogelijkheden binnen de organisatie, de missie en visie en de kleinschaligheid van de groepen. Hierdoor kan ze de nodige zorg en aandacht aan de kinderen geven.