Home   Peuter Vriendjes   Team peuter vriendjes
Peuter vriendjes

Team peuter vriendjes

Naima Rahmouni

Naima woont met haar man en 4 kinderen in IJsselstein. Een klein knus gezellig kinderdagverblijf met een leuk team.

De kinderen ondersteunen en sturen tijdens hun ontwikkeling en ze de ruimte geven om in eigen tempo te leren en ontdekken vind Naima vanzelfsprekend. Het aanbieden van het taalstimuleringsprogramma Uk en Puk sluit hier dan ook mooi op aan.

Net als het aanbieden van activiteiten waar ze op dat moment aan toe zijn en/of behoefte aan hebben. Naima houd ervan om de rust op de groep te bewaren.

Maar af en toe lekker gek doen past ook goed bij haar. Naast de kinderen te stimuleren en te motiveren in hun ontwikkeling mogen ze natuurlijk ook altijd lekker bij haar komen knuffelen.

Dit geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel wat Naima erg belangrijk vind.

 

Sonja de groot

Sonja woont in Harmelen samen met haar man. Sonja haar hart ligt bij de ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de peuters.
De ontwikkeling stimuleren van kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar vind Sonja geweldig om te doen.

De kinderen nieuwe ervaringen op laten doen en samen spelenderwijs op allerlei manieren de wereld te laten ontdekken is iets waar Sonja heel blij van wordt.  Na alle jaren ervaring in de kinderopvang blijft het haar passie, kinderen te ondersteunen, uit te dagen,en te begeleiding. Sonja geniet er elke dag weer van om de kinderen de mogelijk te bieden om te genieten van alles wat de peuteropvang te bieden heeft.

De verhalen waarmee de kinderen de dag afsluiten en het plezier wat ze de ochtend hebben beleeft is waar Sonja veel waarde aan hecht.