Home   Workshops   Babymassage

Babymassage

Wil jij je baby een geborgen gevoel geven?
De band tussen jou en je kind versterken?
Workshop babymassage; een cadeau voor je kind en jezelf!

Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. Het geeft een gevoel van geborgen zijn, en dat heeft je baby nodig. Dit omdat een baby in het begin van zijn leventje een heleboel indrukken opdoet zoals lawaai, licht, kou en warmte. Een baby kan vanaf de geboorte gemasseerd worden. De meeste ouders hebben echter even de tijd nodig om aan elkaar te wennen. Daarom worden de meeste massagecursussen gegeven aan baby’s vanaf 6 weken oud. De lichaamstaal is de enige taal die je baby kent en dus gebruikt. Babymassage werkt positief op de doorbloeding van het weefsel; de ademhaling; de spijsvertering; de slaap; het immuunsysteem; jullie band en communicatie!

Twee keer per jaar organiseert Kinderkwartier IJsselstein een cursus Babymassage voor alle baby’s van 6 weken tot circa 6 maanden.

De cursus wordt gegeven door Jessica de Vroege, gediplomeerd babymasseur en docent.
De cursusavond staat gepland op woensdag 7 mei 2014 van 19.00u tot 20.30u.

Tijdens de cursus worden je de basisprincipes van de babymassage geleerd. Je krijgt een instructieboekje én massage olie om na deze inspirerende avond het masseren verder thuis op te pakken.

We hebben helaas maar een aantal plaatsen beschikbaar. Dus mocht je interesse hebben geef je dan snel op middels het inschrijfformulier. Kosten voor deze avond bedragen €45,- (aanbiedingsprijs) inclusief koffie/thee, instructieboekje en massage olie.

Meenemen: handdoek, een verschoning, luiers, voeding en evt. speen. Voor massage olie wordt gezorgd. Mail voor meer informatie: info@jessicadevroege.nl

Ontspannen groet, Jessica 

SAY YES TO A MASSAGE, SAY YES TO YOURSELF!
Jessica de Vroege – T 0612157870 – E info@jessicadevroege.nl – Facebook Say yes to a massage, Say yes to yourself!

www.jessicadevroege.nl